Event och merch

Affischer, nyckelband, pennor, tygpåsar m.m. Här har vi samlat allt eventmaterial som du enkelt kan ladda ner och använda på olika event och träffar. Materialet är färdigt för tryck.

Affischer

Klara för tryck och utskrift, med både Länsstyrelsernas logotyp och möjligheten att lägga till fler logotyper. Affischerna finns i formaten A4 och A3.

Penna

Original för tryck på penna. Välj gärna en grå bläckpenna av exempelvis majsplast (PLA) och med refillmöjlighet, för ett mer hållbart val.

Reflex​

Original för tryck på båda sidor. Anpassat för en rund reflex med glasklar reflexbricka i hårdplast. Kom ihåg att välja en färg som passar Full koll.

Vattenflaska

Original för tryck på vattenflaska. Välj gärna en livsmedelsgodkänd, BPA-fri variant. Finast resultat blir det med en svart vattenflaska.

Tygpåse

Original för tryck på tygpåse i två olika motiv. Välj gärna en påse i återvunnen bomull för ett mer hållbart val. Finast resultat blir det med ljus färg på påsen.

Nyckelband

Original med möjlighet till 4-färgstryck på båda sidorna på ett nyckelband. Motivet är anpassat för ett band med bredden 20 mm.

Flygblad / flyer

Flygblad för dubbelsidig utskrift i färg i A4. Blir två st A5-format när man klipper längs mittlinjen.

Har du frågor?

Kontakta din länssamordnare för ANDTS-frågor om du behöver stöd i ditt arbete med Full koll.